Nancy Dussel

Studeerde klinische psychologie, met als nevenrichting gerontologie (ouderenpsychologie), aan de Rijksuniversiteit Groningen.Door specifieke cursussen heeft zij zich verder gespecialiseerd in het vak van de ouderenpsychologie.Zij volgde de post-academische opleiding tot GZ-psycholoog (gezondheidszorg-psychologie), eveneens aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op dit moment volgt zij de opleiding tot klinisch psycholoog bij PPO (Het instituut in Noordoost-Nederland voor postmasteropleidingen binnen de Psychologie en de Orthopedagogiek)

Sinds 2004 is zij al naast haar werkzaamheden in de ouderenzorg (psycholoog, docent en supervisor) werkzaam in de eerstelijns-psychologische hulpverlening. Sinds 2008 heeft zij zich volledig toegelegd op de eerste lijn en daar is in 2013 het werken als GZ-psycholoog bij het Forensisch ACT-team van GGZ Drenthe bijgekomen.

Nancy is opgeleid in het geven van EMDR (traumatherapie) en Mindfulness based cognitief therapy.

Nancy Dussel is lid van het NIP en VPG.
Nancy werkt volgens de beroepscode van het NIP.

Het rapportcijfer dat cliënten gemiddeld geven voor de hulp geboden door Psychologenpraktijk Dussel, gemeten met de CQ-index, is:

8.8   (01-01-2022 – 15-03-2022)

Het komende jaar wil ik de bereikbaarheid verbeteren. Cliënten gaven aan dat mail soms niet aan kwam of in de spam terecht was gekomen. Samen met ICT werk ik hier aan.

 

Nancy Dussel:

“Voor mij is eerstelijnspsychologie binnen een zo kort mogelijke periode het beste in iemand naar boven halen, waardoor iemand vervolgens weer alleen verder kan.”

 

Kwaliteitsstatuut Nancy Dussel

Reacties zijn gesloten.